Uw reisagentschap Antares staat volledig ter uw beschikking voor de realisatie van al uw projecten, maar ook voor de reservering van een cruise, de huur van een zeilschip, een forfait reis (Club Med, TUI, Thomas Cook…) of een trein- of vliegtuigticket, de organisatie van een huwelijksreis, een seminarie of de uitwerking van een « à la carte » reis.

Société
Vitrine Pasteels Antares

 

Wiz zijn wij?

De bijzondere alchemie van is het resultaat van de fusie van drie van de meest prestigieuze reisbureaus in Brussel : Central Tourisme, de specialist op gebied van zaken- en plezierreizen, Croisières Pasteels, het enig agentschap dat zich exclusief bezig houdt met cruises, en Antares, een huis dat bekend staat om zijn deskundigheid en creativiteit in het organiseren van bijzondere reizen.

Het samenbrengen van deze drie toonaangevende agentschappen resulteerde in het ontstaan van een reisbureau met gepassioneerde medewerkers waar kennis, advies, menselijke aanpak en dialoog de sleutelwoorden zijn.

De meerwaarde van deze aanpak laat zich snel voelen op alle gebied: van de eenvoudige ticketverkoop van vluchten of treinreizen, bij de zoektocht naar een luxueus palace of een charmehotel, bij het reserveren van een droomcruise of een romantisch uitstapje, tot aan het uitwerken van een onvergetelijke familievakantie.

 
Onze Sterkte ?

Antares, is bijna 50 jaar bekwaamheid (CENTRAL TOURISME werd opgericht in 1959 en Antares Travel in 1985) op gebied van reisorganisatie terwijl PASTEELS CRUISES sinds 1976 bekend is als ontegensprekelijke specialist in België voor cruises.

50 jaar passie voor het toerisme en toewijding aan de klanten. Een jonge en dynamische team, dat de meest recente technieken beheerst op gebied van organisatie en informatie, en beschikt over de laatste nieuwe uitrusting voor de reservaties, voor wie gehoor geven aan de wensen van de klant het verplichte vertrekpunt is van een geslaagd dossier.

Wenst u er vlug even tussenuit te zijn, de wereld te ontdekken, ontspannen op een smetteloos strand, alleen of met de familie, met vrienden, misschien met uw collega's?

Antares belast zich met alles om u een reis op maat aan te bieden. Het welslagen van uw reis is onze grootste voldoening.

Waar zijn we?

In de buurt van de Place Dumon in Sint-Pieters-Woluwe
Herendal 51-53 - 1150 Brussel

Afgevaardigde-Beheerder

Jean-Philippe CUVELIER

 

Beheerders: 

Jean-Philippe CUVELIER

Yves STROOBANT

 

> Team Antares

Newsletter

Inscription à la newsletter

S'inscrire

Architecten van uw Travel